Kofferbakmatten Opel Astra

Hier vind je een overzicht van onze Opel Astra kofferbakmatten. Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde kofferbakmat past in je Opel Astra. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber en tapijt dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Onze kofferbakmatten bieden een uitstekende bescherming tegen vuil en alledaagse slijtage. Daarnaast zorgt de antislip-coating voor een uitstekende grip.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Astra L

2022 - 2022 | Hatchback

Kofferbakmatten Astra L

Astra K

2015 - 2022 | Station

Kofferbakmatten Astra K

Astra K

2015 - 2022 | 5-deurs

Kofferbakmatten Astra K

Astra J

2010 - 2016 | Station

Kofferbakmatten Astra J

Astra J

2009 - 2015 | 3/5-deurs

Kofferbakmatten Astra J

Astra H

2006 - 2011 | TwinTop Cabrio

Kofferbakmatten Astra H

Astra H

2004 - 2009 | Station

Kofferbakmatten Astra H

Al 9151 tevreden gebruikers

"Al meerdere keren besteld. Topkwaliteit en snel geleverd."

Astra H

2004 - 2009 | 3/5-deurs

Kofferbakmatten Astra H

Astra G

1998 - 2004 | Station

Kofferbakmatten Astra G

Astra G

1998 - 2004 | 3/5-deurs

Kofferbakmatten Astra G

Opel Astra kofferbakmat op maat

Auto's zoals je Opel Astra worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen.

Opel Astra kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Opel Astra kofferbakmatten. De beste Opel Astra kofferbakbescherming. Koop direct een kofferbakmat op maat!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.