Kofferbakmatten voor Opel Corsa

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Opel Corsa
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Corsa

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Corsa F

03/2020 - 2023 | Electric

Kofferbakmatten voor Corsa F

Corsa F

11/2019 - 2023

Kofferbakmatten voor Corsa F

Corsa E

2014 - 11/2019

Kofferbakmatten voor Corsa E

Corsa D

2006 - 2014

Kofferbakmatten voor Corsa D

Corsa C

2000 - 2006 | Type 2

Kofferbakmatten voor Corsa C

Corsa C

2000 - 2006 | Type 1

Kofferbakmatten voor Corsa C

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Opel Corsa? Onze rubberen kofferbakmatten beschikken over een opstaande rand en zijn flexibel en sterk tegelijk. De matten zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig schoon te maken. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in je Opel Corsa. Het rubber en tapijt dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als je kiest voor een Opel Corsa kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

Opel Corsa kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Opel Corsa auto niet geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als je auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Opel Corsa kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. Bestel voor een optimale kofferbak bescherming nu een Opel Corsa kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.