Kofferbakmatten Opel Insignia

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Opel Insignia? Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in je Opel Insignia. Het rubber en tapijt dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als je kiest voor een Opel Insignia kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

Meer dan 8 Opel Insignia modellen online
< Kies een ander model

Kies uw Opel Insignia model

Insignia

10/2020 - 2021 | Sports Tourer

Opel Insignia Type 4

Insignia

10/2020 - 2021 | Grand Sport

Opel Insignia Type 4

Insignia

04/2017 - 10/2020 | Sports Tourer

Opel Insignia Type 3

Insignia

06/2017 - 10/2020 | Grand Sport

Opel Insignia Type 3

Insignia

2013 - 06/2017 | Station

Opel Insignia Type 2

Insignia

2008 - 2013 | Station

Opel Insignia Type 1

Opel Insignia kofferbakmat op maat

Auto's zoals je Opel Insignia worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Opel Insignia kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Opel Insignia kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Opel Insignia kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.