Kofferbakmatten voor Opel Mokka

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Opel Mokka
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Mokka

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Mokka

01/2021 - 2024 | Mokka-e

Kofferbakmatten voor Mokka Type 3

Mokka

01/2021 - 2024

Kofferbakmatten voor Mokka Type 3

Mokka Mokka X

2016 - 01/2021 | Automaat

Kofferbakmatten voor Mokka Type 2

Mokka Mokka X

2016 - 01/2021 | Schakel

Kofferbakmatten voor Mokka Type 2

Mokka

2012 - 2016 | Automaat

Kofferbakmatten voor Mokka Type 1

Mokka

2012 - 2016 | Schakel

Kofferbakmatten voor Mokka Type 1

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Opel Mokka? Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Opel Mokka. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je nu een nieuwe kofferbakmat bestelt voor je Opel Mokka verzeker je jezelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

Opel Mokka kofferbakmat op maat

Je Opel Mokka wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Opel Mokka kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn sterk en geschikt voor huisdieren. Door de antislip coating is het vervoeren van zware spullen of huisdieren veiliger. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Opel Mokka kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.