Kofferbakmatten voor Opel Mokka

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Opel Mokka
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Mokka

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Mokka

01/2021 - 2023 | Mokka-e

Kofferbakmatten voor Mokka Type 3

Mokka

01/2021 - 2023

Kofferbakmatten voor Mokka Type 3

Mokka Mokka X

2016 - 01/2021 | Automaat

Kofferbakmatten voor Mokka Type 2

Mokka Mokka X

2016 - 01/2021 | Schakel

Kofferbakmatten voor Mokka Type 2

Mokka

2012 - 2016 | Automaat

Kofferbakmatten voor Mokka Type 1

Mokka

2012 - 2016 | Schakel

Kofferbakmatten voor Mokka Type 1

Al 9672 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Ben je op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor je Opel Mokka? Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Opel Mokka. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je kiest voor een Opel Mokka kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

Opel Mokka kofferbakmat op maat

Je Opel Mokka wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Opel Mokka kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Om een kofferbakmat op de juiste manier in te meten wordt er gebruik gemaakt van een 3D scan. Hierdoor garanderen wij een perfecte pasvorm en geven we drie jaar garantie op onze kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Opel Mokka kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.