Kofferbakmatten Peugeot

Op zoek naar een geschikte kofferbakmatt voor uw Peugeot? Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Peugeot. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als u kiest voor een Peugeot kofferbakmat van Just Carpets kiest u voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaardvoorzien van een antislip-coating.

Peugeot 2008

2 modellen

Automatten 2008 Type 2

Peugeot 3008

2 modellen

Automatten 3008 Type 2

Peugeot 308

8 modellen

Automatten 308 Type 3

Peugeot 5008

4 modellen

Automatten 5008 Type 2

Peugeot 508

7 modellen

Automatten 508 Type 4

Peugeot Tepee

2008 - heden

Automatten Peugeot Tepee

Peugeot kofferbakmat op maat

Uw Peugeot wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. U beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Zodra de kofferbak vies is kunt u de mat eenvoudig verwijderen, uitschudden en eventueel schoonspuiten.

Peugeot kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat voor uw Peugeot!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]