Kofferbakmatten Peugeot

Vind hier uw pasklare Peugeot kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten beschikken over een opstaande rand en zijn flexibel en sterk tegelijk. De matten zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig schoon te maken. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Peugeot. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als u nu een nieuwe kofferbakmat besteld voor uw Peugeot verzekert u zichzelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

Peugeot 2008

2 modellen

Automatten 2008 Type 2

Peugeot 3008

2 modellen

Automatten 3008 Type 2

Peugeot 308

8 modellen

Automatten 308 Type 3

Peugeot 5008

4 modellen

Automatten 5008 Type 2

Peugeot 508

7 modellen

Automatten 508 Type 4

Peugeot Tepee

2008 - heden

Automatten Peugeot Tepee

Peugeot kofferbakmat op maat

Uw Peugeot wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. Uw autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Zodra de kofferbak vies is kunt u de mat eenvoudig verwijderen, uitschudden en eventueel schoonspuiten.

Peugeot kofferbakmat bestellen

Vervoert u vaak zware spullen in uw kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heeft u huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een ant slip laag zodat uw huisdier meer grip heeft. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. Bestel nu een Peugeot kofferbakmat van Just Carpets!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]