Kofferbakmatten Porsche

Op zoek naar een geschikte kofferbakmatt voor uw Porsche? Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in uw Porsche. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Onze kofferbakmatten bieden een uitstekende bescherming tegen vuil en alledaagse slijtage. Daarnaast zorgt de antislip-coating voor een uitstekende grip.

Porsche Cayenne

4 modellen

Automatten Cayenne 92A Facelift

Porsche Macan

2013 - heden

Automatten Porsche Macan

Porsche kofferbakmat op maat

Uw Porsche wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Desondanks kunnen wij adviseren om een kofferbakmat in uw auto te plaatsen. Uw autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als uw auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kunt u de mat even uitschudden en eventueel schoon spuiten.

Porsche kofferbakmat bestellen

Vervoert u naast zware spullen ook uw huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Om een kofferbakmat op de juiste manier in te meten wordt er gebruik gemaakt van een 3D scan. Hierdoor garanderen wij een perfecte pasvorm en geven we drie jaar garantie op onze kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat voor uw Porsche!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]