Kofferbakmatten Porsche Cayenne

Vind hier je pasklare Porsche Cayenne kofferbakmatten. Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde kofferbakmat past in je Porsche Cayenne. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber en tapijt dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Porsche Cayenne kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Cayenne

05/2019 - 2022 | Coupé

Kofferbakmatten Cayenne PO536

Cayenne

08/2018 - 2022 | E-Hybrid

Kofferbakmatten Cayenne PO536

Cayenne

12/2017 - 2022

Kofferbakmatten Cayenne PO536

Cayenne 92A

2014 - 12/2017 | Facelift

Kofferbakmatten Cayenne 92A Facelift

Cayenne 92A

2010 - 2014

Kofferbakmatten Cayenne 92A

Porsche Cayenne kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Porsche Cayenne auto's geleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Porsche Cayenne kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Porsche Cayenne kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Porsche Cayenne kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.