Kofferbakmatten Renault

Op zoek naar een geschikte kofferbakmatt voor uw Renault? Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. U kan de mat makkelijk plaatsen en reinigen. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in uw Renault. Het rubber dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als u kiest voor een Renault kofferbakmat van Just Carpets kiest u voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaardvoorzien van een antislip-coating.

Renault Captur

2 modellen

Automatten Captur Type 1 Facelift

Renault Clio

8 modellen

Automatten Clio Type 5

Renault Kadjar

2015 - heden | Alle

Automatten Renault Kadjar

Renault Koleos

2 modellen

Automatten Koleos Type 2

Renault Megane

12 modellen

Automatten Megane Type 4

Renault Scenic

8 modellen

Automatten Scenic Type 4 Grand

Renault Talisman

2 modellen

Automatten Talisman Type 1

Al 6830 tevreden gebruikers

"Duidelijke produktinformatie en snelle levering. Top!!"

Renault kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Renault auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in uw auto te leggen. Zo wordt uw autobekleding beschermt tegen vuil, vocht en schade. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als uw auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kunt u de mat even uitschudden en eventueel schoon spuiten.

Renault kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn sterk en geschikt voor huisdieren. Door de antislip coating is het vervoeren van zware spullen of huisdieren veiliger. Om een kofferbakmat op de juiste manier in te meten wordt er gebruik gemaakt van een 3D scan. Hierdoor garanderen wij een perfecte pasvorm en geven we drie jaar garantie op onze kofferbakmatten. Bestel nu een Renault kofferbakmat van Just Carpets!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]