Kofferbakmatten voor Renault Captur

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Renault Captur
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Captur

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Captur

2020 - 2023 | Plug-in Hybrid

Kofferbakmatten voor Captur Type 2

Captur

2020 - 2023 | Bi-Fuel (LPG)

Kofferbakmatten voor Captur Type 2

Captur

12/2019 - 2023

Kofferbakmatten voor Captur Type 2

Captur

06/2017 - 12/2019

Kofferbakmatten voor Captur Type 2

Captur

2013 - 06/2017

Kofferbakmatten voor Captur Type 1

Al 9672 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Vind hier je pasklare Renault Captur kofferbakmatten. Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Renault Captur. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je kiest voor een Renault Captur kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

Renault Captur kofferbakmat op maat

Auto's zoals je Renault Captur worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in je auto te leggen. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen.

Renault Captur kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn sterk en geschikt voor huisdieren. Door de antislip coating is het vervoeren van zware spullen of huisdieren veiliger. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Renault Captur kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Renault Captur kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.