Kofferbakmatten Renault Scenic

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Renault Scenic? Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde kofferbakmat past in je Renault Scenic. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber en tapijt dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Als je kiest voor een Renault Scenic kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Scenic 4

12/2016 - 2022 | Grand | Met opberglades

Kofferbakmatten Scenic Type 4 Grand

Scenic 4

12/2016 - 2022 | Grand | Geen opberglades

Kofferbakmatten Scenic Type 4 Grand

Scenic 4

12/2016 - 2022 | Met opberglades

Kofferbakmatten Scenic Type 4

Scenic 4

12/2016 - 2022 | Geen opberglades

Kofferbakmatten Scenic Type 4

Scenic 3

2009 - 2016

Kofferbakmatten Scenic Type 3

Scenic 2

2003 - 2009

Kofferbakmatten Scenic Type 2

Renault Scenic kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Renault Scenic auto niet geleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als je auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Renault Scenic kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn sterk en geschikt voor huisdieren. Door de antislip coating is het vervoeren van zware spullen of huisdieren veiliger. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Renault Scenic kofferbakmatten. De beste Renault Scenic kofferbakbescherming. Koop direct een kofferbakmat op maat!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.