Kofferbakmatten voor Renault Talisman

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Renault Talisman
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Talisman

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Talisman

2016 - 2024 | Estate

Kofferbakmatten voor Talisman Type 1

Talisman

2016 - 2024 | Sedan

Kofferbakmatten voor Talisman Type 1

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Renault Talisman? Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Renault Talisman. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Als je nu een nieuwe kofferbakmat bestelt voor je Renault Talisman verzeker je jezelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

Renault Talisman kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Renault Talisman auto niet geleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen.

Renault Talisman kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn sterk en geschikt voor huisdieren. Door de antislip coating is het vervoeren van zware spullen of huisdieren veiliger. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Renault Talisman kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Renault Talisman kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.