Kofferbakmatten Seat

Seat kofferbakmatten op maat. Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. U kan de mat makkelijk plaatsen en reinigen. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in uw Seat. Het rubber en tapijt dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Onze kofferbakmatten bieden een uitstekende bescherming tegen vuil en alledaagse slijtage. Daarnaast zorgt de antislip-coating voor een uitstekende grip.

Seat Alhambra

4 modellen

Automatten Alhambra Type 3

Seat Arona

2017 - heden

Automatten Seat Arona

Seat Ateca

2016 - heden

Automatten Seat Ateca

Seat Exeo

2 modellen

Automatten Exeo Type 1

Seat Ibiza

7 modellen

Automatten Ibiza Type 6

Seat Leon

8 modellen

Automatten Leon Type 5 Facelift

Seat Toledo

5 modellen

Automatten Toledo Type 5

Seat kofferbakmat op maat

Auto's zoals uw Seat worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in uw auto te leggen. Uw autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Zodra de kofferbak vies is kunt u de mat eenvoudig verwijderen, uitschudden en eventueel schoonspuiten.

Seat kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn sterk en geschikt voor huisdieren. Door de antislip coating is het vervoeren van zware spullen of huisdieren veiliger. Om een kofferbakmat op de juiste manier in te meten wordt er gebruik gemaakt van een 3D scan. Hierdoor garanderen wij een perfecte pasvorm en geven we drie jaar garantie op onze kofferbakmatten. Kies daarom nu voor een Seat kofferbakmat van Just Carpets!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]