Kofferbakmatten voor Seat

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Seat
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Tot 4 jaar garantie
Kofferbakmatten voor Seat

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

Seat Alhambra

1 modellen

Automatten voor Alhambra Type 3

Seat Altea

3 modellen

Automatten voor Altea  Type 3

Seat Arona

2017 - 2024

Automatten voor Seat Arona

Seat Arosa

1997 - 2004

Automatten voor Seat Arosa

Seat Ateca

2 modellen

Automatten voor Ateca Type 2

Seat Cordoba

1 modellen

Automatten voor Cordoba Type 2

Seat Exeo

1 modellen

Automatten voor Exeo Type 1

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Seat Ibiza

5 modellen

Automatten voor Ibiza Type 6

Seat Leon

14 modellen

Automatten voor Leon Type 6

Seat Mii

2 modellen

Automatten voor Mii Type 2

Seat Tarraco

2 modellen

Automatten voor Tarraco Type 2

Seat Toledo

1 modellen

Automatten voor Toledo Type 5

Hier vind je een overzicht van onze Seat kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde kofferbakmat past in je Seat. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber en tapijt dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Als je kiest voor een Seat kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

Seat kofferbakmat op maat

Je Seat wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen. Zowel onze tapijten als onze rubberen kofferbakmat beschermen je autobekleding tegen vocht vuil en slijtage. Als je vaak vloeibare middelen vervoerd raadden wij aan om voor een rubberen kofferbakmat te kiezen. Als je bescherming en uitstraling wilt, kies dan voor onze tapijten kofferbakmat.

Seat kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. Kies je voor een kofferbakmat van tapijt, dan bestel je eenvoudig bijpassende automatten. Je kunt dan zelfs dezelfde kleur bandering kiezen. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Seat kofferbakmatten. De beste Seat kofferbakbescherming. Koop direct een kofferbakmat op maat!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.