Kofferbakmatten voor Seat

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Seat
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Tot 4 jaar garantie
Kofferbakmatten voor Seat

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

Seat Alhambra

1 modellen

Automatten voor Alhambra Type 3

Seat Altea

3 modellen

Automatten voor Altea  Type 3

Seat Arona

2017 - 2023

Automatten voor Seat Arona

Seat Arosa

1997 - 2004

Automatten voor Seat Arosa

Seat Ateca

2 modellen

Automatten voor Ateca Type 2

Seat Cordoba

1 modellen

Automatten voor Cordoba Type 2

Seat Exeo

1 modellen

Automatten voor Exeo Type 1

Al 9467 tevreden gebruikers

"Prachtige op maat gemaakte automatten"

Seat Ibiza

5 modellen

Automatten voor Ibiza Type 6

Seat Leon

14 modellen

Automatten voor Leon Type 6

Seat Mii

2 modellen

Automatten voor Mii Type 2

Seat Tarraco

2 modellen

Automatten voor Tarraco Type 2

Seat Toledo

1 modellen

Automatten voor Toledo Type 5

Seat kofferbakmatten op maat. Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Seat. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Als je kiest voor een Seat kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

Seat kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Seat auto's geleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als je auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen. Zowel onze tapijten als onze rubberen kofferbakmat beschermen je autobekleding tegen vocht vuil en slijtage. Als je vaak vloeibare middelen vervoerd raadden wij aan om voor een rubberen kofferbakmat te kiezen. Als je bescherming en uitstraling wilt, kies dan voor onze tapijten kofferbakmat.

Seat kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Als je gaat voor een kofferbakmat van tapijt dan kun je perfect bijpassende automatten bestellen, zelfs met dezelfde kleur bandering! Voor een aantal auto modellen hebben we ook bijpassende automatten van rubber. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Seat kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Seat kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.