Kofferbakmatten Seat

Hier vindt u een overzicht van onze Seat kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. U kan de mat makkelijk plaatsen en reinigen. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet u zeker dat de bestelde kofferbakmat past in uw Seat. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Als u kiest voor een Seat kofferbakmat van Just Carpets kiest u voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaardvoorzien van een antislip-coating.

Seat Alhambra

4 modellen

Automatten Alhambra Type 3

Seat Arona

2017 - heden

Automatten Seat Arona

Seat Exeo

2 modellen

Automatten Exeo Type 1

Seat Ibiza

7 modellen

Automatten Ibiza Type 6

Seat Leon

8 modellen

Automatten Leon Type 5 Facelift

Seat Toledo

5 modellen

Automatten Toledo Type 5

Seat kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Seat auto niet geleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in uw auto te leggen. Uw autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kunt u de mat even uitschudden en eventueel schoon spuiten.

Seat kofferbakmat bestellen

Vervoert u vaak zware spullen in uw kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heeft u huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een ant slip laag zodat uw huisdier meer grip heeft. Om een kofferbakmat op de juiste manier in te meten wordt er gebruik gemaakt van een 3D scan. Hierdoor garanderen wij een perfecte pasvorm en geven we drie jaar garantie op onze kofferbakmatten. Bestel nu een Seat kofferbakmat van Just Carpets!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]