Kofferbakmatten voor Seat Ibiza

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Seat Ibiza
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Ibiza

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Ibiza

06/2017 - 2023 | TGI

Kofferbakmatten voor Ibiza Type 6

Ibiza

06/2017 - 2023

Kofferbakmatten voor Ibiza Type 6

Ibiza

2008 - 06/2017 | Station

Kofferbakmatten voor Ibiza Type 5

Ibiza

2008 - 06/2017 | 3/5-deurs

Kofferbakmatten voor Ibiza Type 5

Ibiza

2002 - 2008

Kofferbakmatten voor Ibiza Type 4

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Seat Ibiza? Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde kofferbakmat past in je Seat Ibiza. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber en tapijt dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Seat Ibiza kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

Seat Ibiza kofferbakmat op maat

Je Seat Ibiza wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Seat Ibiza kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Seat Ibiza kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Seat Ibiza kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.