Kofferbakmatten Seat Ibiza

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Seat Ibiza? Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Seat Ibiza. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Seat Ibiza kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Ibiza

06/2017 - 2023 | TGI

Kofferbakmatten Ibiza Type 6

Ibiza

06/2017 - 2023

Kofferbakmatten Ibiza Type 6

Ibiza

2008 - 06/2017 | Station

Kofferbakmatten Ibiza Type 5

Ibiza

2008 - 06/2017 | 3/5-deurs

Kofferbakmatten Ibiza Type 5

Ibiza

2002 - 2008

Kofferbakmatten Ibiza Type 4

Seat Ibiza kofferbakmat op maat

Auto's zoals je Seat Ibiza worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Seat Ibiza kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Seat Ibiza kofferbakmatten. De beste Seat Ibiza kofferbakbescherming. Koop direct een kofferbakmat op maat!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.