Kofferbakmatten voor Seat Ibiza

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Seat Ibiza
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Ibiza

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Ibiza

06/2017 - 2024 | TGI

Kofferbakmatten voor Ibiza Type 6

Ibiza

06/2017 - 2024

Kofferbakmatten voor Ibiza Type 6

Ibiza

2008 - 06/2017 | Station

Kofferbakmatten voor Ibiza Type 5

Ibiza

2008 - 06/2017 | 3/5-deurs

Kofferbakmatten voor Ibiza Type 5

Ibiza

2002 - 2008

Kofferbakmatten voor Ibiza Type 4

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Seat Ibiza? Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde kofferbakmat past in je Seat Ibiza. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber en tapijt dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Seat Ibiza kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

Seat Ibiza kofferbakmat op maat

Auto's zoals je Seat Ibiza worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in je auto te leggen. Zo wordt je autobekleding beschermt tegen vuil, vocht en schade. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als je auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen.

Seat Ibiza kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Seat Ibiza kofferbakmatten. Bestel voor een optimale kofferbak bescherming nu een Seat Ibiza kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.