Kofferbakmatten voor Seat

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Seat
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Tot 4 jaar garantie
Kofferbakmatten voor Seat

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

Seat Alhambra

1 modellen

Automatten voor Alhambra Type 3

Seat Altea

3 modellen

Automatten voor Altea  Type 3

Seat Arona

2017 - 2023

Automatten voor Seat Arona

Seat Arosa

1997 - 2004

Automatten voor Seat Arosa

Seat Ateca

2 modellen

Automatten voor Ateca Type 2

Seat Cordoba

1 modellen

Automatten voor Cordoba Type 2

Seat Exeo

1 modellen

Automatten voor Exeo Type 1

Al 9467 tevreden gebruikers

"Prachtige op maat gemaakte automatten"

Seat Ibiza

5 modellen

Automatten voor Ibiza Type 6

Seat Leon

14 modellen

Automatten voor Leon Type 6

Seat Mii

2 modellen

Automatten voor Mii Type 2

Seat Tarraco

2 modellen

Automatten voor Tarraco Type 2

Seat Toledo

1 modellen

Automatten voor Toledo Type 5

Vind hier je pasklare Seat kofferbakmatten. Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in je Seat. Het rubber en tapijt dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als je kiest voor een Seat kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

Seat kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Seat auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. Zo wordt je autobekleding beschermt tegen vuil, vocht en schade. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen. Onze kofferbakmatten van tapijt en van rubber hebben dezelfde functie, namelijk het beschermen van je autobekleding tegen slijtage en vocht. Onze kofferbakmatten van tapijt en rubber zijn beide van een goede kwaliteit en bieden een goede bescherming. De matten zijn flexibel en eenvoudig uit de auto te halen zodat schoonmaken een simpel klusje wordt.

Seat kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Als je gaat voor een kofferbakmat van tapijt dan kun je perfect bijpassende automatten bestellen, zelfs met dezelfde kleur bandering! Voor een aantal auto modellen hebben we ook bijpassende automatten van rubber. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Seat kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Seat kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.