Kofferbakmatten voor Skoda Fabia

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Skoda Fabia
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Fabia

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Fabia 4

11/2021 - 2023 | Hatchback

Kofferbakmatten voor Fabia  Type 4

Fabia 3

2015 - 11/2021 | Combi

Kofferbakmatten voor Fabia  Type 3

Fabia 3

2014 - 11/2021 | Hatchback

Kofferbakmatten voor Fabia  Type 3

Fabia 2

2007 - 2015 | Combi

Kofferbakmatten voor Fabia  Type 2

Hier vind je een overzicht van onze Skoda Fabia kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Skoda Fabia . Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je kiest voor een Skoda Fabia kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

Skoda Fabia kofferbakmat op maat

Je Skoda Fabia wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Skoda Fabia kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Skoda Fabia kofferbakmatten. Bestel voor een optimale kofferbak bescherming nu een Skoda Fabia kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.