Kofferbakmatten voor Suzuki

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Suzuki
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Tot 4 jaar garantie
Kofferbakmatten voor Suzuki

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

Suzuki Across

2020 - 2024

Automatten voor Suzuki Across

Suzuki Alto

3 modellen

Automatten voor Alto Type 3

Suzuki Ignis

4 modellen

Automatten voor Ignis Type 5

Suzuki Jimny

2 modellen

Automatten voor Jimny Type 3

Suzuki S-Cross

4 modellen

Automatten voor S-Cross Type 2

Suzuki Splash

2008 - 2014

Automatten voor Suzuki Splash

Suzuki Swace

2020 - 2024

Automatten voor Suzuki Swace

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Suzuki Swift

4 modellen

Automatten voor Swift Type 4

Suzuki SX4

5 modellen

Automatten voor SX4 Type 3

Suzuki Vitara

3 modellen

Automatten voor Vitara Type 4

Vind hier je pasklare Suzuki kofferbakmatten. Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde kofferbakmat past in je Suzuki. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber en tapijt dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Als je nu een nieuwe kofferbakmat bestelt voor je Suzuki verzeker je jezelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

Suzuki kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Suzuki auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in je auto te leggen. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen. Of je nou kiest voor rubber of voor tapijt, onze kofferbakmatten beschermen je autobekleding tegen vuil en slijtage. De keuze voor een kofferbakmat van rubber of van tapijt hangt af van je wensen. Beide materialen bieden bescherming voor je auto bekleding. Rubber heeft als voordeel dat het waterdicht is, de tapijten kofferbakmatten geven je kofferbakmat een luxere uitstraling.

Suzuki kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. Als je gaat voor een kofferbakmat van tapijt dan kun je perfect bijpassende automatten bestellen, zelfs met dezelfde kleur bandering! Voor een aantal auto modellen hebben we ook bijpassende automatten van rubber. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Suzuki kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Suzuki kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.