Kofferbakmatten voor Suzuki

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Suzuki
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Tot 4 jaar garantie
Kofferbakmatten voor Suzuki

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

Suzuki Across

2020 - 2023

Automatten voor Suzuki Across

Suzuki Alto

3 modellen

Automatten voor Alto Type 3

Suzuki Ignis

4 modellen

Automatten voor Ignis Type 5

Suzuki Jimny

2 modellen

Automatten voor Jimny Type 3

Suzuki S-Cross

4 modellen

Automatten voor S-Cross Type 2

Suzuki Splash

2008 - 2014

Automatten voor Suzuki Splash

Suzuki Swace

2020 - 2023

Automatten voor Suzuki Swace

Al 9467 tevreden gebruikers

"Prachtige op maat gemaakte automatten"

Suzuki Swift

3 modellen

Automatten voor Swift Type 4

Suzuki SX4

5 modellen

Automatten voor SX4 Type 3

Suzuki Vitara

3 modellen

Automatten voor Vitara Type 4

Vind hier je pasklare Suzuki kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in je Suzuki. Het rubber en tapijt dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als je kiest voor een Suzuki kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

Suzuki kofferbakmat op maat

Je Suzuki wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen. Onze kofferbakmatten van tapijt en van rubber hebben dezelfde functie, namelijk het beschermen van je autobekleding tegen slijtage en vocht. Onze kofferbakmatten van tapijt en rubber zijn beide van een goede kwaliteit en bieden een goede bescherming. De matten zijn flexibel en eenvoudig uit de auto te halen zodat schoonmaken een simpel klusje wordt.

Suzuki kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Als je gaat voor een kofferbakmat van tapijt dan kun je perfect bijpassende automatten bestellen, zelfs met dezelfde kleur bandering! Voor een aantal auto modellen hebben we ook bijpassende automatten van rubber. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Suzuki kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Suzuki kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.