Kofferbakmatten Suzuki

Suzuki kofferbakmatten op maat. Onze rubberen kofferbakmatten beschikken over een opstaande rand en zijn flexibel en sterk tegelijk. De matten zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig schoon te maken. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Suzuki. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Suzuki kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

Suzuki Across

2020 - 2021

Automatten Suzuki Across

Suzuki Alto

1 modellen

Automatten Alto Type 3

Suzuki Ignis

2 modellen

Automatten Ignis Type 5

Suzuki S-Cross

4 modellen

Automatten S-Cross Type 2

Suzuki Swace

2020 - 2021

Automatten Suzuki Swace

Suzuki Swift

2 modellen

Automatten Swift Type 4

Suzuki SX4

4 modellen

Automatten SX4 Type 3

Al 8278 tevreden gebruikers

"Hele mooie automatten van goede kwaliteit."

Suzuki Vitara

3 modellen

Automatten Vitara Type 4

Suzuki kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Suzuki auto niet geleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen. Onze kofferbakmatten van tapijt en van rubber hebben dezelfde functie, namelijk het beschermen van je autobekleding tegen slijtage en vocht. De keuze voor een kofferbakmat van rubber of van tapijt hangt af van je wensen. Beide materialen bieden bescherming voor je auto bekleding. Rubber heeft als voordeel dat het waterdicht is, de tapijten kofferbakmatten geven je kofferbakmat een luxere uitstraling.

Suzuki kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. Kies je voor een kofferbakmat van tapijt, dan bestel je eenvoudig bijpassende automatten. Je kunt dan zelfs dezelfde kleur bandering kiezen. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. De beste Suzuki kofferbakbescherming. Koop direct een kofferbakmat op maat!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.