Kofferbakmatten Suzuki Ignis

Suzuki Ignis kofferbakmatten op maat. Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in je Suzuki Ignis. Het rubber en tapijt dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Suzuki Ignis kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Ignis

05/2020 - 2022 | Allgrip (4x4)

Kofferbakmatten Ignis Type 5

Ignis

05/2020 - 2022

Kofferbakmatten Ignis Type 5

Ignis

12/2016 - 05/2020

Kofferbakmatten Ignis Type 4

Ignis

2003 - 2007

Kofferbakmatten Ignis Type 3

Al 9041 tevreden gebruikers

"Reeds een 4-tal keer automatten besteld en steeds heel tevreden over de kwaliteit en de service."

Suzuki Ignis kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Suzuki Ignis auto niet geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Suzuki Ignis kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Suzuki Ignis kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Suzuki Ignis kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.