Kofferbakmatten voor Suzuki Ignis

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Suzuki Ignis
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Ignis

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Ignis

05/2020 - 2023 | Allgrip (4x4)

Kofferbakmatten voor Ignis Type 5

Ignis

05/2020 - 2023

Kofferbakmatten voor Ignis Type 5

Ignis

12/2016 - 05/2020

Kofferbakmatten voor Ignis Type 4

Ignis

2003 - 2007

Kofferbakmatten voor Ignis Type 3

Al 9672 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Suzuki Ignis? Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Suzuki Ignis. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je kiest voor een Suzuki Ignis kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

Suzuki Ignis kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Suzuki Ignis auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in je auto te leggen. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Suzuki Ignis kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Suzuki Ignis kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Suzuki Ignis kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.