Kofferbakmatten voor Suzuki Swift

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Suzuki Swift
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Swift

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Swift

06/2018 - 2023 | Sport

Kofferbakmatten voor Swift Type 4

Swift

04/2017 - 2023

Kofferbakmatten voor Swift Type 4

Swift

2010 - 04/2017

Kofferbakmatten voor Swift Type 3

Al 9467 tevreden gebruikers

"Prachtige op maat gemaakte automatten"

Suzuki Swift kofferbakmatten op maat. Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Suzuki Swift. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je nu een nieuwe kofferbakmat bestelt voor je Suzuki Swift verzeker je jezelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

Suzuki Swift kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Suzuki Swift auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen.

Suzuki Swift kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Suzuki Swift kofferbakmatten. De beste Suzuki Swift kofferbakbescherming. Koop direct een kofferbakmat op maat!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.