Kofferbakmatten voor Suzuki Vitara

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Suzuki Vitara
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Vitara

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Vitara

04/2020 - 2023 | Mild hybrid (48V)

Kofferbakmatten voor Vitara Type 4

Vitara

10/2018 - 2023

Kofferbakmatten voor Vitara Type 3

Vitara

2015 - 10/2018

Kofferbakmatten voor Vitara Type 2

Al 9467 tevreden gebruikers

"Prachtige op maat gemaakte automatten"

Ben je op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor je Suzuki Vitara? Onze rubberen kofferbakmatten beschikken over een opstaande rand en zijn flexibel en sterk tegelijk. De matten zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig schoon te maken. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Suzuki Vitara. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je kiest voor een Suzuki Vitara kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

Suzuki Vitara kofferbakmat op maat

Auto's zoals je Suzuki Vitara worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Suzuki Vitara kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Suzuki Vitara kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Suzuki Vitara kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.