Kofferbakmatten Tesla

Alleen hier vindt u de allerbeste Tesla kofferbakmat. Justcarpets levert de kofferbakmatten die u zoekt! Zo ook de kofferbakmat voor uw Tesla , speciaal voor u op maat gemaakt. Uw bestelling wordt met de grootste zorg door ons uitgevoerd. Een correcte levering van uw Tesla kofferbakmat is uitermate belangrijk voor ons. We leveren snel en accuraat. Even de doos open maken, controleren of u de juiste Tesla kofferbakmat heeft ontvangen dan spullen uit de kofferbak en de nieuwe kofferbakmat erin! Zo eenvoudig kan het zijn.

Tesla Model X

5 modellen

Automatten Model X Type 2

Kofferbakmatten

Standaard wordt er bij een nieuwe Tesla auto lang niet altijd een kofferbakmat mee geleverd. Desondanks is het te adviseren om een kofferbakmat in uw auto te gebruiken. U kunt nu zonder problemen of huisdieren of goederen vervoeren. Hierdoor blijft u kofferbak in beter verzorgd. Ook het schoonmaken is veel eenvoudiger door de rubberen kofferbakmat.

De matten zijn robuust uitgevoerd door extra dik materiaal dat niet geurt en lang mee gaan. De pasvorm is perfect voor uw Tesla ! De Tesla kofferbakmatten worden met opstaande randen uitgevoerd zodat vloeistoffen en vuil geen kans maken uw bekleding te bevuilen. De kwaliteit van dit product garandeert dat de randen stevig rechtop blijven staan. De matten worden in stevige dozen (zonder te vouwen) verstuurd. U hoeft ze alleen nog uit te pakken en te plaatsen. Een Tesla besteld u dus snel online bij Justcarpets.nl!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]