Kofferbakmatten voor Tesla Model 3

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Tesla Model 3
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Model 3

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Model 3

2023 - 2024 | Highland

Kofferbakmatten voor Model 3 Type 4

Model 3

09/2020 - 2023 | Long Range

Kofferbakmatten voor Model 3 Type 3

Model 3

09/2020 - 2023 | Beaded Basin frunk

Kofferbakmatten voor Model 3 Type 3

Model 3

2020 - 09/2020 | Model Year 2020

Kofferbakmatten voor Model 3 Type 2

Model 3

2019 - 2020 | Model Year 2019

Kofferbakmatten voor Model 3 Type 1

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Tesla Model 3 kofferbakmatten op maat. Onze rubberen kofferbakmatten beschikken over een opstaande rand en zijn flexibel en sterk tegelijk. De matten zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig schoon te maken. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde kofferbakmat past in je Tesla Model 3. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber en tapijt dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Onze kofferbakmatten bieden een uitstekende bescherming tegen vuil en alledaagse slijtage. Daarnaast zorgt de antislip-coating voor een uitstekende grip.

Tesla Model 3 kofferbakmat op maat

Auto's zoals je Tesla Model 3 worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in je auto te leggen. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Tesla Model 3 kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Tesla Model 3 kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Tesla Model 3 kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.