Kofferbakmatten Toyota

Koop online heel eenvoudig uw nieuwe Toyota kofferbakmat. Justcarpets levert kofferbakmatten van bijna alle merken en modellen. De kofferbakmat voor uw Toyota leveren wij snel en op maat gemaakt! Elke kofferbakmat bestelling word snel en accuraat bij u thuis afgeleverd. Uw Toyota kofferbakmat komt in een goed verpakte doos waardoor u ervan op aan kan dat uw net aangeschafte Toyota kofferbakmat heelhuids bij u aan komt. Heeft u uw Toyota kofferbakmat in huis dan legt u deze zonder verdere bevestigingsmaterialen zo in uw Toyota. Makkelijker kunnen we het niet voor uw maken.

Toyota RAV4

10 modellen

Automatten RAV4 Type 10

Toyota Verso

2 modellen

Automatten Verso Type 2

Kofferbakmatten

Bij aflevering worden niet alle Toyota auto's geleverd met een kofferbakmat. Maar toch heeft een rubberen kofferbakmat voordelen. Eventuele goederen of huisdieren kunt u nu ook in de achterbak meenemen. De kans op beschadiging van uw kofferbak wordt minder. Ook het schoonmaken is veel eenvoudiger door de rubberen kofferbakmat.

De matten ruiken niet, de pasvorm past perfect, en het materiaal is extra dik zodat de matten lang mee gaan tijdens de zwaarste omstandigheden. Een aanwinst voor uw Toyota. Vloeistoffen, zand en vuil maken geen kans door opstaande randen die de kofferbak van uw Toyota beschermen tegen vuil. De randen zijn zo stevig dat in de meest zware omstandigheden deze hun werk blijven doen. De stevige verpakking zorgt ervoor dat de kofferbakmat (zonder te vouwen) bij u afgeleverd wordt. Kies daarom nu voor een Toyota kofferbakmat van Justcarpets.nl!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]