Kofferbakmatten Toyota

Ben je op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor je Toyota? Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Toyota. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je kiest voor een Toyota kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

Toyota Auris

1 modellen

Automatten Auris Type 3

Toyota Aygo

4 modellen

Automatten Aygo Type 4

Toyota C-HR

2 modellen

Automatten C-HR Type 2

Toyota Camry

1 modellen

Automatten Camry Type 3

Toyota Corolla

3 modellen

Automatten Corolla Type 6

Toyota Highlander

1 modellen

Automatten Highlander Type 1

Toyota Mirai

1 modellen

Automatten Mirai Type 2

Al 8350 tevreden gebruikers

"Snelle levering, prachtig product, erg tevreden"

Toyota Prius

1 modellen

Automatten Prius Type 5

Toyota Proace

4 modellen

Automatten Proace Type 4

Toyota RAV4

5 modellen

Automatten RAV4 Type 11

Toyota Verso

2 modellen

Automatten Verso Type 2

Toyota Yaris

7 modellen

Automatten Yaris Type 6

Toyota kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Toyota auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in je auto te leggen. Zo wordt je autobekleding beschermt tegen vuil, vocht en schade. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen. Of je nou kiest voor rubber of voor tapijt, onze kofferbakmatten beschermen je autobekleding tegen vuil en slijtage. De keuze voor een kofferbakmat van rubber of van tapijt hangt af van je wensen. Beide materialen bieden bescherming voor je auto bekleding. Rubber heeft als voordeel dat het waterdicht is, de tapijten kofferbakmatten geven je kofferbakmat een luxere uitstraling.

Toyota kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. Als je gaat voor een kofferbakmat van tapijt dan kun je perfect bijpassende automatten bestellen, zelfs met dezelfde kleur bandering! Voor een aantal auto modellen hebben we ook bijpassende automatten van rubber. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Toyota kofferbakmatten. De beste Toyota kofferbakbescherming. Koop direct een kofferbakmat op maat!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.