Kofferbakmatten voor Toyota Aygo

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Toyota Aygo
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Aygo

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Aygo

2022 - 2023 | Aygo X

Kofferbakmatten voor Aygo Type 5

Aygo

06/2018 - 2023

Kofferbakmatten voor Aygo Type 4

Aygo

2014 - 06/2018

Kofferbakmatten voor Aygo Type 3

Aygo

2009 - 2014

Kofferbakmatten voor Aygo Type 2

Aygo

2005 - 2009

Kofferbakmatten voor Aygo Type 1

Al 9467 tevreden gebruikers

"Prachtige op maat gemaakte automatten"

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Toyota Aygo? Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in je Toyota Aygo. Het rubber en tapijt dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Toyota Aygo kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

Toyota Aygo kofferbakmat op maat

Auto's zoals je Toyota Aygo worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als je auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Toyota Aygo kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Toyota Aygo kofferbakmatten. Bestel voor een optimale kofferbak bescherming nu een Toyota Aygo kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.