Kofferbakmatten Toyota Aygo

Vind hier je pasklare Toyota Aygo kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten beschikken over een opstaande rand en zijn flexibel en sterk tegelijk. De matten zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig schoon te maken. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Toyota Aygo. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Als je kiest voor een Toyota Aygo kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Aygo

2022 - 2022 | Aygo X

Kofferbakmatten Aygo Type 5

Aygo

06/2018 - 2022

Kofferbakmatten Aygo Type 4

Aygo

2014 - 06/2018

Kofferbakmatten Aygo Type 3

Aygo

2009 - 2014

Kofferbakmatten Aygo Type 2

Aygo

2005 - 2009

Kofferbakmatten Aygo Type 1

Al 9041 tevreden gebruikers

"Reeds een 4-tal keer automatten besteld en steeds heel tevreden over de kwaliteit en de service."

Toyota Aygo kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Toyota Aygo auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen.

Toyota Aygo kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Toyota Aygo kofferbakmatten. De beste Toyota Aygo kofferbakbescherming. Koop direct een kofferbakmat op maat!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.