Kofferbakmatten voor Toyota Prius

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Toyota Prius
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Prius

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Prius

09/2023 - 2024 | Plug-in Hybride

Kofferbakmatten voor Prius Type 6

Prius

04/2017 - 09/2023 | Plug-in-Hybrid

Kofferbakmatten voor Prius Type 5

Prius

2016 - 2024 | Hybrid

Kofferbakmatten voor Prius Type 4

Prius

2012 - 2024 | Prius+ / Wagon

Kofferbakmatten voor Prius Type 3

Prius

2009 - 2016

Kofferbakmatten voor Prius Type 2

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Vind hier je pasklare Toyota Prius kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten beschikken over een opstaande rand en zijn flexibel en sterk tegelijk. De matten zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig schoon te maken. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde kofferbakmat past in je Toyota Prius. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber en tapijt dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Onze kofferbakmatten bieden een uitstekende bescherming tegen vuil en alledaagse slijtage. Daarnaast zorgt de antislip-coating voor een uitstekende grip.

Toyota Prius kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Toyota Prius auto niet geleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als je auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Toyota Prius kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn sterk en geschikt voor huisdieren. Door de antislip coating is het vervoeren van zware spullen of huisdieren veiliger. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Toyota Prius kofferbakmatten. Bestel voor een optimale kofferbak bescherming nu een Toyota Prius kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.