Kofferbakmatten voor Toyota RAV4

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Toyota RAV4
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor RAV4

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

RAV4

2021 - 2024 | Plug-in Hybrid

Kofferbakmatten voor RAV4 Type 11

RAV4

01/2019 - 2024 | Hybrid

Kofferbakmatten voor RAV4 Type 11

RAV4

01/2019 - 2024 | Benzine

Kofferbakmatten voor RAV4 Type 11

RAV4

2016 - 01/2019 | Hybrid

Kofferbakmatten voor RAV4 Type 10

RAV4

2013 - 01/2019

Kofferbakmatten voor RAV4 Type 9

RAV4

2006 - 2013

Kofferbakmatten voor RAV4 Type 8

RAV4

2000 - 2003 | 3-deurs

Kofferbakmatten voor RAV4 Type 2

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Toyota RAV4? Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde kofferbakmat past in je Toyota RAV4. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber en tapijt dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Als je kiest voor een Toyota RAV4 kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

Toyota RAV4 kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Toyota RAV4 auto niet geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als je auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Toyota RAV4 kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Toyota RAV4 kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Toyota RAV4 kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.