Kofferbakmatten Volkswagen

Vind hier uw pasklare Volkswagen kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten beschikken over een opstaande rand en zijn flexibel en sterk tegelijk. De matten zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig schoon te maken. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet u zeker dat de bestelde kofferbakmat past in uw Volkswagen. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Als u nu een nieuwe kofferbakmat besteld voor uw Volkswagen verzekert u zichzelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

Volkswagen Golf 5

2 modellen

Automatten Golf 5 Type 1

Volkswagen Golf 6

3 modellen

Automatten Golf 6 Type 1

Volkswagen Golf 7

4 modellen

Automatten Golf 7 Type 1 Facelift

Volkswagen Golf Sportsvan

2014 - heden

Automatten Volkswagen Golf Sportsvan

Volkswagen Jetta

3 modellen

Automatten Jetta Type 3

Volkswagen Passat

11 modellen

Automatten Passat B8

Volkswagen Polo

7 modellen

Automatten Polo AW

Al 6986 tevreden gebruikers

"Ik ben heel tevreden! Op maat gemaakte automatten. Een uitstekende product. Heel klantvriendelijk en een goede service. Wat kan je nog meer wensen als klant. "

Volkswagen Sharan

6 modellen

Automatten Sharan Type 3

Volkswagen T-Roc

2017 - heden | Alle

Automatten Volkswagen T-Roc

Volkswagen Tiguan

6 modellen

Automatten Tiguan Type 2 Allspace

Volkswagen Touareg

3 modellen

Automatten Touareg Type 3

Volkswagen Touran

3 modellen

Automatten Touran Type 2

Volkswagen kofferbakmat op maat

Auto's zoals uw Volkswagen worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Toch is het aante raden om een kofferbakmat te gebruiken in uw auto. Uw autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als uw auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Zodra de kofferbak vies is kunt u de mat eenvoudig verwijderen, uitschudden en eventueel schoonspuiten.

Volkswagen kofferbakmat bestellen

Vervoert u vaak zware spullen in uw kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heeft u huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een ant slip laag zodat uw huisdier meer grip heeft. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Volkswagen kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat voor uw Volkswagen!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]