Kofferbakmatten voor Volkswagen Beetle

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Volkswagen Beetle
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Beetle

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Kofferbakmatten voor

Beetle

2011 - 2024 | Cabrio

Kofferbakmatten voor Beetle Type 2

Kofferbakmatten voor

Beetle

1998 - 2011 | Cabrio

Kofferbakmatten voor Beetle Type 1

Kofferbakmatten voor

Beetle

1998 - 2011

Kofferbakmatten voor Beetle Type 1

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Hier vind je een overzicht van onze Volkswagen Beetle kofferbakmatten. Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in je Volkswagen Beetle. Het rubber en tapijt dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als je kiest voor een Volkswagen Beetle kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

Volkswagen Beetle kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Volkswagen Beetle auto's geleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen.

Volkswagen Beetle kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Volkswagen Beetle kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Volkswagen Beetle kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.