Kofferbakmatten voor Volkswagen Golf 7

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Volkswagen Golf 7
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Golf 7

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Kofferbakmatten voor

Golf 7

04/2017 - 12/2020 | Variant

Kofferbakmatten voor Golf 7 Type 1 Facelift

Kofferbakmatten voor

Golf 7

04/2017 - 03/2020 | 3/5-deurs

Kofferbakmatten voor Golf 7 Type 1 Facelift

Kofferbakmatten voor

Golf 7

2013 - 04/2017 | Variant

Kofferbakmatten voor Golf 7 Type 1

Kofferbakmatten voor

Golf 7

2012 - 04/2017 | 3/5-deurs

Kofferbakmatten voor Golf 7 Type 1

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Vind hier je pasklare Volkswagen Golf 7 kofferbakmatten. Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Volkswagen Golf 7. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Onze kofferbakmatten bieden een uitstekende bescherming tegen vuil en alledaagse slijtage. Daarnaast zorgt de antislip-coating voor een uitstekende grip.

Volkswagen Golf 7 kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Volkswagen Golf 7 auto niet geleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Volkswagen Golf 7 kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Volkswagen Golf 7 kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.