Kofferbakmatten voor Volkswagen Golf 7

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Volkswagen Golf 7
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Golf 7

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Kofferbakmatten voor

Golf 7

04/2017 - 12/2020 | Variant

Kofferbakmatten voor Golf 7 Type 1 Facelift

Kofferbakmatten voor

Golf 7

04/2017 - 03/2020 | 3/5-deurs

Kofferbakmatten voor Golf 7 Type 1 Facelift

Kofferbakmatten voor

Golf 7

2013 - 04/2017 | Variant

Kofferbakmatten voor Golf 7 Type 1

Kofferbakmatten voor

Golf 7

2012 - 04/2017 | 3/5-deurs

Kofferbakmatten voor Golf 7 Type 1

Al 9672 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Volkswagen Golf 7 kofferbakmatten op maat. Onze rubberen kofferbakmatten beschikken over een opstaande rand en zijn flexibel en sterk tegelijk. De matten zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig schoon te maken. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in je Volkswagen Golf 7. Het rubber en tapijt dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Onze kofferbakmatten bieden een uitstekende bescherming tegen vuil en alledaagse slijtage. Daarnaast zorgt de antislip-coating voor een uitstekende grip.

Volkswagen Golf 7 kofferbakmat op maat

Auto's zoals je Volkswagen Golf 7 worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Volkswagen Golf 7 kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Volkswagen Golf 7 kofferbakmatten. De beste Volkswagen Golf 7 kofferbakbescherming. Koop direct een kofferbakmat op maat!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.