Kofferbakmatten Volkswagen Golf 7

Ben je op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor je Volkswagen Golf 7? Onze rubberen kofferbakmatten beschikken over een opstaande rand en zijn flexibel en sterk tegelijk. De matten zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig schoon te maken. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in je Volkswagen Golf 7. Het rubber en tapijt dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Volkswagen Golf 7 kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Golf 7

04/2017 - 12/2020 | Variant

Kofferbakmatten Golf 7 Type 1 Facelift

Golf 7

04/2017 - 03/2020 | 3/5-deurs

Kofferbakmatten Golf 7 Type 1 Facelift

Golf 7

2013 - 04/2017 | Variant

Kofferbakmatten Golf 7 Type 1

Golf 7

2012 - 04/2017 | 3/5-deurs

Kofferbakmatten Golf 7 Type 1

Al 9151 tevreden gebruikers

"Al meerdere keren besteld. Topkwaliteit en snel geleverd."

Volkswagen Golf 7 kofferbakmat op maat

Je Volkswagen Golf 7 wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Volkswagen Golf 7 kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn sterk en geschikt voor huisdieren. Door de antislip coating is het vervoeren van zware spullen of huisdieren veiliger. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Volkswagen Golf 7 kofferbakmatten. Bestel voor een optimale kofferbak bescherming nu een Volkswagen Golf 7 kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.