Kofferbakmatten Volkswagen Golf 8

Ben je op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor je Volkswagen Golf 8? Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde kofferbakmat past in je Volkswagen Golf 8. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber en tapijt dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Onze kofferbakmatten bieden een uitstekende bescherming tegen vuil en alledaagse slijtage. Daarnaast zorgt de antislip-coating voor een uitstekende grip.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Golf 8

12/2020 - 2022 | Variant | eTSI

Kofferbakmatten Golf 8 Type 1

Golf 8

12/2020 - 2022 | Variant

Kofferbakmatten Golf 8 Type 1

Golf 8

03/2020 - 2022 | 5-deurs | Plug-in Hybrid

Kofferbakmatten Golf 8 Type 1

Golf 8

03/2020 - 2022 | 5-deurs | eTSI

Kofferbakmatten Golf 8 Type 1

Golf 8

03/2020 - 2022 | 5-deurs

Kofferbakmatten Golf 8 Type 1

Al 9151 tevreden gebruikers

"Al meerdere keren besteld. Topkwaliteit en snel geleverd."

Volkswagen Golf 8 kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Volkswagen Golf 8 auto's geleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Volkswagen Golf 8 kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. Bestel voor een optimale kofferbak bescherming nu een Volkswagen Golf 8 kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.