Kofferbakmatten Volkswagen Golf 8

Hier vind je een overzicht van onze Volkswagen Golf 8 kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde kofferbakmat past in je Volkswagen Golf 8. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber en tapijt dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Onze kofferbakmatten bieden een uitstekende bescherming tegen vuil en alledaagse slijtage. Daarnaast zorgt de antislip-coating voor een uitstekende grip.

Meer dan 5 Volkswagen Golf 8 modellen online
< Kies een ander model

Kies uw Volkswagen Golf 8 model

Golf 8

12/2020 - 2021 | Variant | eTSI

Volkswagen Golf 8 Type 1

Golf 8

12/2020 - 2021 | Variant

Volkswagen Golf 8 Type 1

Golf 8

03/2020 - 2021 | 5-deurs | Plug-in Hybrid

Volkswagen Golf 8 Type 1

Golf 8

03/2020 - 2021 | 5-deurs | eTSI

Volkswagen Golf 8 Type 1

Golf 8

03/2020 - 2021 | 5-deurs

Volkswagen Golf 8 Type 1

Al 8167 tevreden gebruikers

"Prachtige automatten die perfect passen!"

Volkswagen Golf 8 kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Volkswagen Golf 8 auto niet geleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in je auto te leggen. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen.

Volkswagen Golf 8 kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn sterk en geschikt voor huisdieren. Door de antislip coating is het vervoeren van zware spullen of huisdieren veiliger. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Volkswagen Golf 8 kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Volkswagen Golf 8 kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.