Comfort Kofferbakmat voor Volkswagen Golf 8

Bouwjaar: 03/2020 - 2024

Uitvoering: 5-deurs

Kleur
Comfort Customize
€ 56,95
Levertijd 2-3 werkdagen
Handig handvat
Gratis verzending
Volledige bagageruimte
Toon gekozen opties

Volkswagen Golf 8

Uitvoering Type 1
Type 5-deurs
Bouwjaar 03/2020 - 2024

Materiaal mat

Materiaal Comfort
Materiaal Polyamide
Matdikte 9 mm (450 gr/m²)
De Perfecte Pasvorm

Door 15 jaar ervaring in de automatten branche hebben wij inmiddels meer dan 2.500 mallen van verschillende auto modellen in ons bedrijf hangen. Maandelijks bezoeken wij autodealers om alle nieuwe modellen in te meten. Zo blijft ons aanbod up-to-date en kunnen wij zelfs voor de nieuwste modellen passende automatten leveren. Door onze jarenlange ervaring kunnen we ook een 100% garantie geven op de geleverde automatten. Perfect passende automatten zien er niet alleen beter uit in je auto maar zorgen ook voor een verbeterde veiligheid!

Handig handvat (tapijt)

Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat (in de vorm van een lus) waarmee je de mat eenvoudig en snel uit je kofferbak haalt. Zo kun je de mat gemakkelijk schoonmaken. Het handvat is vakkundig in de kofferbakmat geïntegreerd waardoor de pasvorm perfect blijft.

Direct meebestellen!

Automatten voor Volkswagen Golf 8 5-deurs 03/2020 - 2024 Comfort

Bestel direct ook automatten van tapijt voor je Volkswagen Golf 8 . Tapijten automatten geven je auto een luxe uitstraling.

Uitstraling en veiligheid. Met perfect passende automatten ziet je auto er weer netjes uit. De automatten op maat van Just Carpets zijn kwalitatief beter dan het origineel, hebben een uitmuntende pasvorm en maken het plaatje helemaal af. Bovendien zijn automatten op maat veiliger dan standaard automatten. Door de perfecte pasvorm blijven de automatten netjes op hun plaats liggen en is verschuiven verleden tijd. Just Carpets produceert alles handmatig, onze automatten hebben dan ook 100% gegarandeerd de juiste pasvorm.

Sluiten

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.