Kofferbakmatten Volkswagen Passat

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Volkswagen Passat? Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde kofferbakmat past in je Volkswagen Passat. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber en tapijt dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Als je nu een nieuwe kofferbakmat bestelt voor je Volkswagen Passat verzeker je jezelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

Meer dan 13 Volkswagen Passat modellen online
< Kies een ander model

Kies uw Volkswagen Passat model

Passat B8

09/2019 - 2021 | Variant

Volkswagen Passat B8

Passat B8

09/2019 - 2021 | Sedan

Volkswagen Passat B8

Passat B8

2014 - 09/2019 | Variant

Volkswagen Passat B8

Passat B8

2014 - 09/2019 | Sedan

Volkswagen Passat B8

Passat B7

2010 - 2014 | Variant

Volkswagen Passat B7

Passat B7

2010 - 2014 | Sedan

Volkswagen Passat B7

Passat B6

2005 - 2010 | Variant

Volkswagen Passat B6

Al 8167 tevreden gebruikers

"Prachtige automatten die perfect passen!"

Passat B6

2005 - 2010 | Sedan

Volkswagen Passat B6

Volkswagen Passat kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Volkswagen Passat auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in je auto te leggen. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Volkswagen Passat kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Om een kofferbakmat op de juiste manier in te meten wordt er gebruik gemaakt van een 3D scan. Hierdoor garanderen wij een perfecte pasvorm en geven we drie jaar garantie op onze kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Volkswagen Passat kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.