Kofferbakmatten voor Volkswagen Polo

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Volkswagen Polo
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Polo

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Kofferbakmatten voor

Polo AW

10/2017 - 2024

Kofferbakmatten voor Polo AW

Kofferbakmatten voor

Polo 6C

2014 - 10/2017

Kofferbakmatten voor Polo 6C

Kofferbakmatten voor

Polo 6R

2009 - 2014

Kofferbakmatten voor Polo 6R

Kofferbakmatten voor

Polo 9N3

2005 - 2009

Kofferbakmatten voor Polo 9N3

Kofferbakmatten voor

Polo 9N

2001 - 2005

Kofferbakmatten voor Polo 9N

Kofferbakmatten voor

Polo 6N2

1999 - 2001

Kofferbakmatten voor Polo 6N2

Ben je op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor je Volkswagen Polo? Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Volkswagen Polo. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Als je nu een nieuwe kofferbakmat bestelt voor je Volkswagen Polo verzeker je jezelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

Volkswagen Polo kofferbakmat op maat

Je Volkswagen Polo wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in je auto te leggen. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Volkswagen Polo kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Volkswagen Polo kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Volkswagen Polo kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.