Kofferbakmatten voor Volkswagen Polo

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Volkswagen Polo
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Polo

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Kofferbakmatten voor

Polo AW

10/2017 - 2024

Kofferbakmatten voor Polo AW

Kofferbakmatten voor

Polo 6C

2014 - 10/2017

Kofferbakmatten voor Polo 6C

Kofferbakmatten voor

Polo 6R

2009 - 2014

Kofferbakmatten voor Polo 6R

Kofferbakmatten voor

Polo 9N3

2005 - 2009

Kofferbakmatten voor Polo 9N3

Kofferbakmatten voor

Polo 9N

2001 - 2005

Kofferbakmatten voor Polo 9N

Kofferbakmatten voor

Polo 6N2

1999 - 2001

Kofferbakmatten voor Polo 6N2

Ben je op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor je Volkswagen Polo? Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Volkswagen Polo. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Onze kofferbakmatten bieden een uitstekende bescherming tegen vuil en alledaagse slijtage. Daarnaast zorgt de antislip-coating voor een uitstekende grip.

Volkswagen Polo kofferbakmat op maat

Je Volkswagen Polo wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als je auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Volkswagen Polo kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn sterk en geschikt voor huisdieren. Door de antislip coating is het vervoeren van zware spullen of huisdieren veiliger. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. De beste Volkswagen Polo kofferbakbescherming. Koop direct een kofferbakmat op maat!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.