Kofferbakmatten Volkswagen T-Roc

Vind hier je pasklare Volkswagen T-Roc kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Volkswagen T-Roc. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Volkswagen T-Roc kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

Meer dan 2 Volkswagen T-Roc modellen online
< Kies een ander model

Kies uw Volkswagen T-Roc model

T-Roc

2020 - 2021 | Cabrio

Volkswagen T-Roc Type 2

T-Roc

2017 - 2021

Volkswagen T-Roc Type 1

Al 8167 tevreden gebruikers

"Prachtige automatten die perfect passen!"

Volkswagen T-Roc kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Volkswagen T-Roc auto niet geleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als je auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Volkswagen T-Roc kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Volkswagen T-Roc kofferbakmatten. Bestel voor een optimale kofferbak bescherming nu een Volkswagen T-Roc kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.