Kofferbakmatten Volkswagen Tiguan

Ben je op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor je Volkswagen Tiguan? Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in je Volkswagen Tiguan. Het rubber en tapijt dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Volkswagen Tiguan kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

Meer dan 5 Volkswagen Tiguan modellen online
< Kies een ander model

Kies uw Volkswagen Tiguan model

Tiguan

10/2020 - 2020

Volkswagen Tiguan Type 3

Tiguan

2017 - 2020 | Allspace

Volkswagen Tiguan Type 2

Tiguan

2016 - 10/2020 | Manuell

Volkswagen Tiguan Type 2

Tiguan

2007 - 2016 | met stoelverwarming

Volkswagen Tiguan Type 1

Tiguan

2007 - 2016 | zonder stoelverwarming

Volkswagen Tiguan Type 1

Al 7657 tevreden gebruikers

"De automatten waren precies zoals ik mij dat had voorgesteld. Ook de logo's en teksten waren perfect uitgevoerd . Top en mijn dank hiervoor."

Volkswagen Tiguan kofferbakmat op maat

Je Volkswagen Tiguan wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in je auto te leggen. Zo wordt je autobekleding beschermt tegen vuil, vocht en schade. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Volkswagen Tiguan kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn sterk en geschikt voor huisdieren. Door de antislip coating is het vervoeren van zware spullen of huisdieren veiliger. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Volkswagen Tiguan kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.