Kofferbakmatten Volkswagen Tiguan

Vind hier je pasklare Volkswagen Tiguan kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Volkswagen Tiguan. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Als je kiest voor een Volkswagen Tiguan kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Tiguan

2021 - 2022 | eHybrid

Kofferbakmatten Tiguan Type 3

Tiguan

10/2020 - 2022

Kofferbakmatten Tiguan Type 3

Tiguan

2017 - 2022 | Allspace

Kofferbakmatten Tiguan Type 2

Tiguan

2016 - 10/2020

Kofferbakmatten Tiguan Type 2

Tiguan

2007 - 2016 | met stoelverwarming

Kofferbakmatten Tiguan Type 1

Tiguan

2007 - 2016 | zonder stoelverwarming

Kofferbakmatten Tiguan Type 1

Al 9041 tevreden gebruikers

"Reeds een 4-tal keer automatten besteld en steeds heel tevreden over de kwaliteit en de service."

Volkswagen Tiguan kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Volkswagen Tiguan auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in je auto te leggen. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Volkswagen Tiguan kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Om een kofferbakmat op de juiste manier in te meten wordt er gebruik gemaakt van een 3D scan. Hierdoor garanderen wij een perfecte pasvorm en geven we drie jaar garantie op onze kofferbakmatten. Bestel voor een optimale kofferbak bescherming nu een Volkswagen Tiguan kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.