Kofferbakmatten Volkswagen Tiguan

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Volkswagen Tiguan? Onze rubberen kofferbakmatten beschikken over een opstaande rand en zijn flexibel en sterk tegelijk. De matten zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig schoon te maken. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Volkswagen Tiguan. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je nu een nieuwe kofferbakmat bestelt voor je Volkswagen Tiguan verzeker je jezelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Tiguan

10/2020 - 2021

Volkswagen Tiguan Type 3

Tiguan

2017 - 2021 | Allspace

Volkswagen Tiguan Type 2

Tiguan

2016 - 10/2020

Volkswagen Tiguan Type 2

Tiguan

2007 - 2016 | met stoelverwarming

Volkswagen Tiguan Type 1

Tiguan

2007 - 2016 | zonder stoelverwarming

Volkswagen Tiguan Type 1

Al 8660 tevreden gebruikers

"Uitstekende kwaliteit, scherpe prijs"

Volkswagen Tiguan kofferbakmat op maat

Je Volkswagen Tiguan wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Volkswagen Tiguan kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Volkswagen Tiguan kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Volkswagen Tiguan kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.