Kofferbakmatten Volkswagen Touareg

Hier vind je een overzicht van onze Volkswagen Touareg kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Volkswagen Touareg. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Volkswagen Touareg kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Touareg

06/2018 - 2022

Kofferbakmatten Touareg Type 3

Touareg

2010 - 06/2018

Kofferbakmatten Touareg Type 2

Al 9041 tevreden gebruikers

"Reeds een 4-tal keer automatten besteld en steeds heel tevreden over de kwaliteit en de service."

Volkswagen Touareg kofferbakmat op maat

Auto's zoals je Volkswagen Touareg worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als je auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Volkswagen Touareg kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Volkswagen Touareg kofferbakmatten. De beste Volkswagen Touareg kofferbakbescherming. Koop direct een kofferbakmat op maat!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.