Kofferbakmatten Volvo

Alleen hier vindt u de allerbeste Volvo kofferbakmat. Bij Justcarpets kies u kofferbakmatten van duizenden merken en modellen auto's. Ook de kofferbakmat voor uw Volvo kunnen wij voor u leveren! Elke kofferbakmat bestelling word snel en accuraat bij u thuis afgeleverd. Uw Volvo kofferbakmat komt in een goed verpakte doos waardoor u ervan op aan kan dat uw net aangeschafte Volvo kofferbakmat heelhuids bij u aan komt. Even de doos open maken, controleren of u de juiste Volvo kofferbakmat heeft ontvangen dan spullen uit de kofferbak en de nieuwe kofferbakmat erin! Zo eenvoudig kan het zijn.

Volvo V50

2004 - 2012

Automatten Volvo V50

Volvo V60

2 modellen

Automatten V60 Type 2

Volvo V70

3 modellen

Automatten V70 Type 3

Volvo XC60

2 modellen

Automatten XC60  Type 2

Volvo XC70

3 modellen

Automatten XC70 Type 3

Volvo XC90

4 modellen

Automatten XC90 Type 2

Kofferbakmatten

Bij aflevering worden niet alle Volvo auto's geleverd met een kofferbakmat. Desondanks is het te adviseren om een kofferbakmat in uw auto te gebruiken. Neemt u een huisdier of goederen mee dan kunnen deze in de achterbak. Dit zonder dat uw kofferbak beschadigd of vies wordt. Het schoonmaken van de kofferbak is ook in een handomdraai gedaan door de rubberen afwerking.

De matten ruiken niet, de pasvorm past perfect, en het materiaal is extra dik zodat de matten lang mee gaan tijdens de zwaarste omstandigheden. Een aanwinst voor uw Volvo. Vloeistoffen, zand en vuil maken geen kans door opstaande randen die de kofferbak van uw Volvo beschermen tegen vuil. De randen zijn zo stevig dat in de meest zware omstandigheden deze hun werk blijven doen. De stevige verpakking zorgt ervoor dat de kofferbakmat (zonder te vouwen) bij u afgeleverd wordt. Een Volvo besteld u dus snel online bij Justcarpets.nl!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]