Kofferbakmatten Volvo V70

Ben je op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor je Volvo V70? Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Volvo V70. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Als je kiest voor een Volvo V70 kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

V70

2007 - 2016

Kofferbakmatten V70 Type 3

V70

2000 - 2007

Kofferbakmatten V70 Type 2

V70

1996 - 2000

Kofferbakmatten V70 Type 1

Al 9151 tevreden gebruikers

"Al meerdere keren besteld. Topkwaliteit en snel geleverd."

Volvo V70 kofferbakmat op maat

Je Volvo V70 wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in je auto te leggen. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Volvo V70 kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Volvo V70 kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Volvo V70 kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.