Kofferbakmatten voor Alfa Romeo 159

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Alfa Romeo 159
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor 159

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

159

2006 - 2011 | Alfa-bevestiging

Kofferbakmatten voor 159 Type 2

159

2006 - 2011 | Ovaal-bevestiging

Kofferbakmatten voor 159 Type 1

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Ben je op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor je Alfa Romeo 159? Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Alfa Romeo 159. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Als je nu een nieuwe kofferbakmat bestelt voor je Alfa Romeo 159 verzeker je jezelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

Alfa Romeo 159 kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Alfa Romeo 159 auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen.

Alfa Romeo 159 kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Alfa Romeo 159 kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Alfa Romeo 159 kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.