Kofferbakmatten voor Alfa Romeo Tonale

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Alfa Romeo Tonale
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Tonale

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Tonale 965

2022 - 2023 | Plug-in-Hybrid

Kofferbakmatten voor Tonale Plug-in-Hybrid

Tonale 965

2022 - 2023

Kofferbakmatten voor Tonale Hybrid

Al 9672 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Alfa Romeo Tonale kofferbakmatten op maat. Onze rubberen kofferbakmatten beschikken over een opstaande rand en zijn flexibel en sterk tegelijk. De matten zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig schoon te maken. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Alfa Romeo Tonale. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Als je nu een nieuwe kofferbakmat bestelt voor je Alfa Romeo Tonale verzeker je jezelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

Alfa Romeo Tonale kofferbakmat op maat

Je Alfa Romeo Tonale wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als je auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen.

Alfa Romeo Tonale kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Alfa Romeo Tonale kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.