Kofferbakmatten voor Audi A7

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Audi A7
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor A7

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

A7 C8

02/2018 - 2024 | Zonder bevestiging op de achtermatten

Kofferbakmatten voor A7 C8

A7 C8

02/2018 - 2024 | Met bevestiging op de achtermatten

Kofferbakmatten voor A7 C8

A7 C7

2010 - 02/2018

Kofferbakmatten voor A7 C7

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Audi A7 kofferbakmatten op maat. Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde kofferbakmat past in je Audi A7. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber en tapijt dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Audi A7 kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

Audi A7 kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Audi A7 auto's geleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen.

Audi A7 kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn sterk en geschikt voor huisdieren. Door de antislip coating is het vervoeren van zware spullen of huisdieren veiliger. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Audi A7 kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Audi A7 kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.