Kies je model
Kies je materiaal
Winkelmand

Kofferbakmatten BMW 1-serie

BMW 1-serie kofferbakmatten op maat. Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor uw autobekleding. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw BMW 1-serie. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze BMW 1-serie kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

1-serie F21

2012 - 2019 | 3-deurs

BMW 1-serie F21

1-serie F20

2011 - 2019 | 5-deurs

BMW 1-serie F20

1-serie E87

2004 - 2011 | 5-deurs

BMW 1-serie E87

Al 7134 tevreden gebruikers

"Super mooie automatten ben er zeer blij mee, maakt m'n auto van binnen eens zo mooi, top kwaliteit.. "

BMW 1-serie kofferbakmat op maat

Auto's zoals uw BMW 1-serie worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. U beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haalt u de mat eenvoudig uit uw auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kiest u voor een tapijten kofferbakmat dan kunt u doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit uw auto halen.

BMW 1-serie kofferbakmat bestellen

Vervoert u naast zware spullen ook uw huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze BMW 1-serie kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat voor uw BMW 1-serie!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar vragen@justcarpets.nl