Kofferbakmatten BMW 2-serie

Vind hier je pasklare BMW 2-serie kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten beschikken over een opstaande rand en zijn flexibel en sterk tegelijk. De matten zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig schoon te maken. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je BMW 2-serie. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze BMW 2-serie kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

2-serie F44

2020 - 2021 | Gran Coupé

BMW 2-serie F44

2-serie F46

2015 - 2021 | 5-zits

BMW 2-serie F46

2-serie F45

2018 - 2021 | Active Tourer | Plug-in Hybrid

BMW 2-serie F45

2-serie F45

2014 - 2021 | Active Tourer

BMW 2-serie F45

2-serie F23

2014 - 2021 | Cabrio

BMW 2-serie F23

2-serie F22

2014 - 2021 | Coupé

BMW 2-serie F22

BMW 2-serie kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle BMW 2-serie auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als je auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen.

BMW 2-serie kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. De beste BMW 2-serie kofferbakbescherming. Koop direct een kofferbakmat op maat!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.