Kofferbakmatten voor BMW X6

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je BMW X6
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor X6

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

X6 G06

12/2019 - 2024

Kofferbakmatten voor X6 G06

X6 F16

2014 - 12/2019

Kofferbakmatten voor X6 F16

X6 E71

2008 - 2014

Kofferbakmatten voor X6 E71

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Ben je op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor je BMW X6? Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je BMW X6. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je nu een nieuwe kofferbakmat bestelt voor je BMW X6 verzeker je jezelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

BMW X6 kofferbakmat op maat

Auto's zoals je BMW X6 worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

BMW X6 kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. De beste BMW X6 kofferbakbescherming. Koop direct een kofferbakmat op maat!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.