Kofferbakmatten voor Citroen C3

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Citroen C3
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor C3

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

C3

08/2020 - 2023

Kofferbakmatten voor C3 Type 4

C3

12/2016 - 08/2020

Kofferbakmatten voor C3 Type 3

C3

2013 - 12/2016

Kofferbakmatten voor C3 Type 2 Facelift

C3

2009 - 2013

Kofferbakmatten voor C3 Type 2

C3

2002 - 2009

Kofferbakmatten voor C3 Type 1

Al 9467 tevreden gebruikers

"Prachtige op maat gemaakte automatten"

Citroen C3 kofferbakmatten op maat. Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Citroen C3. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je kiest voor een Citroen C3 kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

Citroen C3 kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Citroen C3 auto niet geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als je auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen.

Citroen C3 kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Citroen C3 kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Citroen C3 kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.