Kofferbakmatten Citroen Berlingo Multispace

Citroen Berlingo Multispace kofferbakmatten op maat. Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Citroen Berlingo Multispace. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Citroen Berlingo Multispace kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Berlingo Multispace

11/2018 - 2022 | L2 | Variabele stoelen | 5-zits

Kofferbakmatten Berlingo Multispace Type 4

Berlingo Multispace

11/2018 - 2022 | L1 | Variabele stoelen | 5-zits

Kofferbakmatten Berlingo Multispace Type 4

Berlingo Multispace

11/2018 - 2022 | L2 | 5-zits

Kofferbakmatten Berlingo Multispace Type 3

Berlingo Multispace

11/2018 - 2022 | L1 | 5-zits

Kofferbakmatten Berlingo Multispace Type 3

Berlingo Multispace

2017 - 2020 | Electric

Kofferbakmatten Berlingo Multispace Type 2

Berlingo Multispace

2008 - 11/2018

Kofferbakmatten Berlingo Multispace Type 2

Citroen Berlingo Multispace kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Citroen Berlingo Multispace auto niet geleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. Zo wordt je autobekleding beschermt tegen vuil, vocht en schade. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Citroen Berlingo Multispace kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Citroen Berlingo Multispace kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Citroen Berlingo Multispace kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.