Kofferbakmatten Citroen Berlingo Multispace

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Citroen Berlingo Multispace? Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Citroen Berlingo Multispace. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Als je kiest voor een Citroen Berlingo Multispace kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Berlingo Multispace

11/2018 - 2022 | L2 | Variabele stoelen | 5-zits

Kofferbakmatten Berlingo Multispace Type 4

Berlingo Multispace

11/2018 - 2022 | L1 | Variabele stoelen | 5-zits

Kofferbakmatten Berlingo Multispace Type 4

Berlingo Multispace

11/2018 - 2022 | L2 | 5-zits

Kofferbakmatten Berlingo Multispace Type 3

Berlingo Multispace

11/2018 - 2022 | L1 | 5-zits

Kofferbakmatten Berlingo Multispace Type 3

Berlingo Multispace

2017 - 2020 | Electric

Kofferbakmatten Berlingo Multispace Type 2

Berlingo Multispace

2008 - 11/2018

Kofferbakmatten Berlingo Multispace Type 2

Citroen Berlingo Multispace kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Citroen Berlingo Multispace auto niet geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Citroen Berlingo Multispace kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. Om een kofferbakmat op de juiste manier in te meten wordt er gebruik gemaakt van een 3D scan. Hierdoor garanderen wij een perfecte pasvorm en geven we drie jaar garantie op onze kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Citroen Berlingo Multispace kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.