Kofferbakmatten Citroen Berlingo Multispace

Hier vind je een overzicht van onze Citroen Berlingo Multispace kofferbakmatten. Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde kofferbakmat past in je Citroen Berlingo Multispace. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber en tapijt dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Als je nu een nieuwe kofferbakmat bestelt voor je Citroen Berlingo Multispace verzeker je jezelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

Meer dan 12 Citroen Berlingo Multispace modellen online
< Kies een ander model

Kies uw Citroen Berlingo Multispace model

Berlingo Multispace

11/2018 - 2021 | L2 | Variabele stoelen | 5-zits

Citroen Berlingo Multispace Type 4

Berlingo Multispace

11/2018 - 2021 | L1 | Variabele stoelen | 5-zits

Citroen Berlingo Multispace Type 4

Berlingo Multispace

11/2018 - 2021 | L2 | 5-zits

Citroen Berlingo Multispace Type 3

Berlingo Multispace

11/2018 - 2021 | L1 | 5-zits

Citroen Berlingo Multispace Type 3

Berlingo Multispace

2017 - 2020 | Electric

Citroen Berlingo Multispace Type 2

Berlingo Multispace

2008 - 11/2018

Citroen Berlingo Multispace Type 2

Citroen Berlingo Multispace kofferbakmat op maat

Auto's zoals je Citroen Berlingo Multispace worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. Zo wordt je autobekleding beschermt tegen vuil, vocht en schade. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Citroen Berlingo Multispace kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Citroen Berlingo Multispace kofferbakmatten. Bestel voor een optimale kofferbak bescherming nu een Citroen Berlingo Multispace kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.