Kofferbakmatten Citroen Berlingo Multispace

Ben je op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor je Citroen Berlingo Multispace? Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in je Citroen Berlingo Multispace. Het rubber en tapijt dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als je nu een nieuwe kofferbakmat bestelt voor je Citroen Berlingo Multispace verzeker je jezelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Berlingo Multispace

11/2018 - 2022 | L2 | Variabele stoelen | 5-zits

Citroen Berlingo Multispace Type 4

Berlingo Multispace

11/2018 - 2022 | L1 | Variabele stoelen | 5-zits

Citroen Berlingo Multispace Type 4

Berlingo Multispace

11/2018 - 2022 | L2 | 5-zits

Citroen Berlingo Multispace Type 3

Berlingo Multispace

11/2018 - 2022 | L1 | 5-zits

Citroen Berlingo Multispace Type 3

Berlingo Multispace

2017 - 2020 | Electric

Citroen Berlingo Multispace Type 2

Berlingo Multispace

2008 - 11/2018

Citroen Berlingo Multispace Type 2

Citroen Berlingo Multispace kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Citroen Berlingo Multispace auto's geleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Citroen Berlingo Multispace kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Citroen Berlingo Multispace kofferbakmatten. De beste Citroen Berlingo Multispace kofferbakbescherming. Koop direct een kofferbakmat op maat!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.