Kofferbakmatten voor Citroen C4 Picasso

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Citroen C4 Picasso
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor C4 Picasso

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018 | Grand | 5-zits

Kofferbakmatten voor C4 Picasso Type 3

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018

Kofferbakmatten voor C4 Picasso Type 3

C4 Picasso

2013 - 10/2016 | Grand | 5-zits

Kofferbakmatten voor C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2013 - 10/2016

Kofferbakmatten voor C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2006 - 2013 | 5-zits

Kofferbakmatten voor C4 Picasso Type 1

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Citroen C4 Picasso? Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in je Citroen C4 Picasso. Het rubber en tapijt dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Onze kofferbakmatten bieden een uitstekende bescherming tegen vuil en alledaagse slijtage. Daarnaast zorgt de antislip-coating voor een uitstekende grip.

Citroen C4 Picasso kofferbakmat op maat

Auto's zoals je Citroen C4 Picasso worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Citroen C4 Picasso kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn sterk en geschikt voor huisdieren. Door de antislip coating is het vervoeren van zware spullen of huisdieren veiliger. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Citroen C4 Picasso kofferbakmatten. Bestel voor een optimale kofferbak bescherming nu een Citroen C4 Picasso kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.