Kofferbakmatten voor Citroen C4 Picasso

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Citroen C4 Picasso
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor C4 Picasso

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018 | Grand | 5-zits

Kofferbakmatten voor C4 Picasso Type 3

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018

Kofferbakmatten voor C4 Picasso Type 3

C4 Picasso

2013 - 10/2016 | Grand | 5-zits

Kofferbakmatten voor C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2013 - 10/2016

Kofferbakmatten voor C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2006 - 2013 | 5-zits

Kofferbakmatten voor C4 Picasso Type 1

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Citroen C4 Picasso? Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde kofferbakmat past in je Citroen C4 Picasso. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber en tapijt dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Als je nu een nieuwe kofferbakmat bestelt voor je Citroen C4 Picasso verzeker je jezelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

Citroen C4 Picasso kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Citroen C4 Picasso auto's geleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen.

Citroen C4 Picasso kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Om een kofferbakmat op de juiste manier in te meten wordt er gebruik gemaakt van een 3D scan. Hierdoor garanderen wij een perfecte pasvorm en geven we drie jaar garantie op onze kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Citroen C4 Picasso kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.