Kofferbakmatten voor Citroen C4 Picasso

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Citroen C4 Picasso
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor C4 Picasso

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018 | Grand | 5-zits

Kofferbakmatten voor C4 Picasso Type 3

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018

Kofferbakmatten voor C4 Picasso Type 3

C4 Picasso

2013 - 10/2016 | Grand | 5-zits

Kofferbakmatten voor C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2013 - 10/2016

Kofferbakmatten voor C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2006 - 2013 | 5-zits

Kofferbakmatten voor C4 Picasso Type 1

Ben je op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor je Citroen C4 Picasso? Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Citroen C4 Picasso. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Als je nu een nieuwe kofferbakmat bestelt voor je Citroen C4 Picasso verzeker je jezelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

Citroen C4 Picasso kofferbakmat op maat

Je Citroen C4 Picasso wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als je auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Citroen C4 Picasso kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Citroen C4 Picasso kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Citroen C4 Picasso kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.