Kofferbakmatten Citroen C4 SpaceTourer

Vind hier je pasklare Citroen C4 SpaceTourer kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde kofferbakmat past in je Citroen C4 SpaceTourer. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber en tapijt dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Citroen C4 SpaceTourer kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

Meer dan 3 Citroen C4 SpaceTourer modellen online
< Kies een ander model

Kies uw Citroen C4 SpaceTourer model

C4 SpaceTourer

03/2018 - 2020 | Grand | 5-zits

Citroen C4 SpaceTourer Type 1

C4 SpaceTourer

03/2018 - 2020

Citroen C4 SpaceTourer Type 1

Al 7657 tevreden gebruikers

"De automatten waren precies zoals ik mij dat had voorgesteld. Ook de logo's en teksten waren perfect uitgevoerd . Top en mijn dank hiervoor."

Citroen C4 SpaceTourer kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Citroen C4 SpaceTourer auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Citroen C4 SpaceTourer kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Citroen C4 SpaceTourer kofferbakmatten. Bestel voor een optimale kofferbak bescherming nu een Citroen C4 SpaceTourer kofferbakmat van Just Carpets!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar vragen@justcarpets.nl