Kofferbakmatten voor Citroen C4 SpaceTourer

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Citroen C4 SpaceTourer
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor C4 SpaceTourer

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

C4 SpaceTourer

03/2018 - 2023 | Grand | 5-zits |

Kofferbakmatten voor C4 SpaceTourer Type 1

C4 SpaceTourer

03/2018 - 2023

Kofferbakmatten voor C4 SpaceTourer Type 1

Al 9672 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Vind hier je pasklare Citroen C4 SpaceTourer kofferbakmatten. Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Citroen C4 SpaceTourer. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Citroen C4 SpaceTourer kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

Citroen C4 SpaceTourer kofferbakmat op maat

Auto's zoals je Citroen C4 SpaceTourer worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Citroen C4 SpaceTourer kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Citroen C4 SpaceTourer kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Citroen C4 SpaceTourer kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.