Kofferbakmatten Citroen C5 Aircross

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Citroen C5 Aircross? Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Citroen C5 Aircross. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Citroen C5 Aircross kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

C5 Aircross

2020 - 2022 | Plug-in Hybrid

Kofferbakmatten C5 Aircross Type 2

C5 Aircross

2019 - 2022 | Twee losse achtermatten

Kofferbakmatten C5 Aircross Type 1

C5 Aircross

2019 - 2022 | Doorlopende achtermat

Kofferbakmatten C5 Aircross Type 1

Al 9041 tevreden gebruikers

"Reeds een 4-tal keer automatten besteld en steeds heel tevreden over de kwaliteit en de service."

Citroen C5 Aircross kofferbakmat op maat

Auto's zoals je Citroen C5 Aircross worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Citroen C5 Aircross kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Citroen C5 Aircross kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Citroen C5 Aircross kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.