Kofferbakmatten voor Citroen C5 Aircross

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Citroen C5 Aircross
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor C5 Aircross

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

C5 Aircross

2020 - 2023 | Plug-in Hybrid

Kofferbakmatten voor C5 Aircross Type 2

C5 Aircross

2019 - 2023 | Twee losse achtermatten

Kofferbakmatten voor C5 Aircross Type 1

C5 Aircross

2019 - 2023 | Doorlopende achtermat

Kofferbakmatten voor C5 Aircross Type 1

Al 9467 tevreden gebruikers

"Prachtige op maat gemaakte automatten"

Ben je op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor je Citroen C5 Aircross? Onze rubberen kofferbakmatten beschikken over een opstaande rand en zijn flexibel en sterk tegelijk. De matten zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig schoon te maken. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde kofferbakmat past in je Citroen C5 Aircross. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber en tapijt dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Als je kiest voor een Citroen C5 Aircross kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

Citroen C5 Aircross kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Citroen C5 Aircross auto's geleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen.

Citroen C5 Aircross kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Citroen C5 Aircross kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Citroen C5 Aircross kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.