Kofferbakmatten voor Citroen C5 Aircross

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Citroen C5 Aircross
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor C5 Aircross

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

C5 Aircross

2020 - 2024 | Plug-in Hybrid

Kofferbakmatten voor C5 Aircross Type 2

C5 Aircross

2019 - 2024 | Twee losse achtermatten

Kofferbakmatten voor C5 Aircross Type 1

C5 Aircross

2019 - 2024 | Doorlopende achtermat

Kofferbakmatten voor C5 Aircross Type 1

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Vind hier je pasklare Citroen C5 Aircross kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten beschikken over een opstaande rand en zijn flexibel en sterk tegelijk. De matten zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig schoon te maken. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Citroen C5 Aircross. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Als je kiest voor een Citroen C5 Aircross kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

Citroen C5 Aircross kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Citroen C5 Aircross auto niet geleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als je auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Citroen C5 Aircross kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Om een kofferbakmat op de juiste manier in te meten wordt er gebruik gemaakt van een 3D scan. Hierdoor garanderen wij een perfecte pasvorm en geven we drie jaar garantie op onze kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Citroen C5 Aircross kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.