Kofferbakmatten voor DS 3

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je DS 3
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor 3

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

3

01/2020 - 2023 | Crossback E-Tense

Kofferbakmatten voor 3 Type 2

3

05/2019 - 2023 | Crossback

Kofferbakmatten voor 3 Type 2

3

05/2015 - 2023 | Cabrio

Kofferbakmatten voor 3 Type 1

3

05/2015 - 2023 | 3-deurs

Kofferbakmatten voor 3 Type 1

Al 9467 tevreden gebruikers

"Prachtige op maat gemaakte automatten"

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je DS 3? Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde kofferbakmat past in je DS 3. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber en tapijt dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze DS 3 kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

DS 3 kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle DS 3 auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

DS 3 kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn sterk en geschikt voor huisdieren. Door de antislip coating is het vervoeren van zware spullen of huisdieren veiliger. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze DS 3 kofferbakmatten. De beste DS 3 kofferbakbescherming. Koop direct een kofferbakmat op maat!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.