Kofferbakmatten voor Ford Fiesta

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Ford Fiesta
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Fiesta

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Fiesta Mk8

06/2017 - 2024

Kofferbakmatten voor Fiesta Type 4

Fiesta Mk7.5

2013 - 06/2017

Kofferbakmatten voor Fiesta Type 3 Facelift

Fiesta Mk7

2008 - 2013

Kofferbakmatten voor Fiesta Type 3

Fiesta Mk6.5

2005 - 2008 | Crossroad

Kofferbakmatten voor Fiesta Type 2 Facelift

Fiesta Mk6.5

2005 - 2008

Kofferbakmatten voor Fiesta Type 2 Facelift

Fiesta Mk6

2001 - 2005

Kofferbakmatten voor Fiesta Type 2

Hier vind je een overzicht van onze Ford Fiesta kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde kofferbakmat past in je Ford Fiesta. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber en tapijt dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Als je nu een nieuwe kofferbakmat bestelt voor je Ford Fiesta verzeker je jezelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

Ford Fiesta kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Ford Fiesta auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als je auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Ford Fiesta kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Ford Fiesta kofferbakmatten. De beste Ford Fiesta kofferbakbescherming. Koop direct een kofferbakmat op maat!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.