Kofferbakmatten Ford Fiesta

Vind hier je pasklare Ford Fiesta kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten beschikken over een opstaande rand en zijn flexibel en sterk tegelijk. De matten zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig schoon te maken. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Ford Fiesta. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Ford Fiesta kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

Meer dan 7 Ford Fiesta modellen online
< Kies een ander model

Kies uw Ford Fiesta model

Fiesta

06/2017 - 2021

Ford Fiesta Type 4

Fiesta

2013 - 06/2017

Ford Fiesta Type 3 Facelift

Fiesta

2008 - 2013

Ford Fiesta Type 3

Fiesta

2005 - 2008 | Crossroad

Ford Fiesta Type 2 Facelift

Fiesta

2005 - 2008

Ford Fiesta Type 2 Facelift

Fiesta

2001 - 2005

Ford Fiesta Type 2

Ford Fiesta kofferbakmat op maat

Auto's zoals je Ford Fiesta worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Ford Fiesta kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Ford Fiesta kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Ford Fiesta kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.